Privacybeleid

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ook wij als webwinkel www.eenrechteenaverecht.com hebben persoonsgegevens van jou als klant en/of als nieuwsbriefabonnee. Eenrechteenaverecht acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens dan ook van groot belang en bij verwerking van deze gegevens houden wij ons aan de eisen die de wet stelt.

Waarvoor gebruiken wij de persoonsgegevens?

Door het gebruikmaken van onze diensten, zoals een bestelling plaatsen, laat je bij ons bepaalde gegevens achter, zoals NAW-gegevens, een e-mailadres en eventueel een telefoonnummer (optioneel). Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven in het kader van de door jou gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. 

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van je persoongegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij je persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Dit kan zijn aan Postnl en/of aan het verzendbedrijf waar wij mee samenwerken: MyParcel. Ook op de facturen staan je persoonsgegevens. De administratie moet volgens de regels van de belastingdienst zeven jaar lang bewaard worden. Ook de betaaldienst welke aan onze webwinkel is verbonden krijgt je persoongegevens en bankrekeningnummer. Wij werken samen met de betaaldienst Mollie. 

Opgave klantenaccount

Om een snellere opgave te doen bij een bestelling kan je je gegevens bij ons vastleggen in het klantenbestand. Dit is optioneel; om een bestelling te doen hoef je geen klantenaccount aan te maken. Wij publiceren je klantgegevens niet.

Nieuwsbrief

Maandelijks geven wij een nieuwsbrief uit met gegevens van onze nieuwe producten en diensten, leuke aanbiedingen en andere wetenswaardigheden. Je geeft jezelf hiervoor op door middel van het in de webwinkel geplaatste kader. Dit doe je door een e-mailadres op te geven waar de nieuwsbrief naar gezonden wordt en een naam. Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kan je je eenvoudig afmelden door te klikken op de link onderaan de nieuwsbrief: je opgegeven gegevens worden dan meteen automatisch verwijderd uit het bestand.

Contactformulier

Als je een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Cookies

Eenrechteenaverecht gebruikt uitsluitend technische en functionele cookies. Daarnaast worden anonieme statistieken bijgehouden over het gebruik van onze webdiensten. Een "cookie" is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de webwinkel wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. Voordat dit gebeurt moet je eerst onderaan de website toestemming geven om de cookies te plaatsen. 

Derde partijen waar de gegevens naar toe gaan

  • Mollie (betaalservice)
  • MyParcel (verzendservicedienst)
  • Postnl (verzendservicedienst)
  • MijnWebwinkel (hostingservice)

Rechten van betrokkenen

Je hebt recht op inzage in je gegevens welke bij ons zijn opgeslagen. Ook kan je te allen tijde je gegevens laten verwijderen, corrigeren en/of bezwaar maken tegen overdraagbaarheid. Stuur een e-mail naar: info@eenrechteenaverecht.com en wij zullen binnen uiterlijk vier weken je verzoek verwerken.

Contactgegevens

Eenrechteenaverecht - Doggerstraat 13 - 1086 VG  Amsterdam

e-mail: info@eenrechteenaverecht.com

telefoon: (+31)(0)683357483

Contactgegevens Autoriteit persoonsgevens:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-europese-privacywetgeving/rechten-van-betrokkenen

Wij behouden het recht ons privacybeleid te allen tijde aan te kunnen passen. Lees deze daarom regelmatig door.

Laatste update: 28 april 2019

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Stokhaken € 21,90 € 14,95
© 2013 - 2019 eenrechteenaverecht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie